Kiler Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 http://www.der-brock.de/Sondeln_was_gefunden.htmto tylko maly zapalniczek.
Tanto Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Redakcja Odkrywcy powinna w każdym numerze drukować conajmniej jedno takie zdjęcie - bardzo dobrze działają na wyobraźnię. Powinny być podstawową lekturą każdego początkującego (i nie tylko) poszukiwacza.
jack61 Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Zgadzam sie z toba powinno jedno zdjecie byc w kazdym nr. Odkrywcy a i do wielu tematów na tym forum powinno sie wklejac nie zdj ale adres strony- moze podziałało by troche na wyobraznie delikwenta.
jacekmix Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Jak długo będą dzieciaki rozbrajać niwypały, tak długo będzie potrzeba zamieszczania takich fotek! Chłopaki mają rację unieszczając tego typu linki. A ty podpisany efgfgbe", nie chwal się że masz rozum, bo czytając Twój post śmiem w to wątpić. Jeżeli Cię uraziłem, to przepraszać nie zamierzam.
geddon Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Jeżeli chodzi o niewypały i podobnego rodzaju ozrywki" to ostrzeżeń nigdy za dużo !! tylko czy musi to być aż w tak drastycznej formie ? przecież idąc tym tokiem należało by umieszczać np. w czasopismach motoryzacyjnych krwawe sceny z wypadków drogowych, wiekszość z was jest posiadaczami samochodów jak byście się czuli wówczas za kierownicami ?
jacekmix Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Nie najlepszy przykład Geddon z tymi kierowcami, na naszych polskich drogach jest największa śmiertelność w wypadkach samochodowych w Europie. A jak jeżdżą nasi kierowcy to wszyscy wiedzą.
Romel79 Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Na głupote nie pomogą nawet takie fotki , słyszałem kiedyś o dwóch takich co jeden szlifierką przecinał pocisk wkręcony w imadło, a drugi w tym czasie polewał z węża wodą ten pocisk. Słysząc tą historie to mi się włosy na jajach zjeżyły , Ktoś kto ma rozum to czegoś takiego wogóle do ręki nie będzie brał , a jeśli nie posiada muzgu to nie przestraszą go nawet takie fotki (zacznie myśleć dopiero wtedy , kiedy będzie posiadaczem tylko jednej ręki)pozdrRomel
bjar_1 Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 O ile mu ta ręka druga zostanie... Czubków jest sporo ,też słyszałem o kolesiach rozbierających pocisk w celu wydobycia trotylu ,którego mieli później użyć do wysadzenia (!) kamienia który przeszkadzał w kopaniu studni...Efekt - stodołę rozpieprzyło w drzazgi ,kolesi zresztą też (okolice Szydłowca - woj.Mazowieckie)bjar_1
jacekmix Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Ja osobiście znałem takich dwóch magików. Jeden to mój były sąsiad, zaraz po wojnie rozbrajał samodzielnie pocisk, to potem wszyscy na niego mówili: Jednoślad. A drugi 10 lat temu bawił się granatem, ma teraz ksywke: Aigor
jack61 Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Ej kolego befgfg...cos tam chyba masz jeszcze wszystkie czsci ciała moze tylko jedna mniejsza jezeli masz ochote to idz do sracza wsadz sobie granat do gaci i go rozbrajaj a takich pierdoł nie pisz na tym forum.
Gość Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 HOLERA ale sie rozpętało piekło :)):):):):):):):):) NIEZROZUMIELIŚĆIE MNIE !!!!!!!!!chodziło mi oto żę jezeli ktoś wie czym groźi grzebanie przy bombach itp. to niebędzie ruszał tylko zakopie spowrotem ......czemu ???? ma rozum i jest świadomy ......a każdy który został okaleczony z powodu rozbrajania ,,,.....robił to ze świadomością .....i tego nieopowstrzymamy .....no i natym zakończe ........pzdrdlaall:)
Domino(*) Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Podzielam zdanie że takie fotki nic nie dadzą, kto będzie chciał rozbrajać będzie rozbrajał a kto nie temu chwała.Na takich imbecyli nic nie da rady ani prośby ani grożby nic.Temat jest wciąż wałkowany i pojawiał się na forum wielokrotnie ale czy to coś dało?Absolutnie nie, bo chyba nikt nie mysli że jak się takiemu powie zostaw to bo ci rozerwie łapska, to on to zostawi?A gdzie tam, można trąbić i trąbić i dupa.A póżniej biorą nas za jakiś terrorystów z piszczałami co rozbrajają pociski i tym podobne rzeczy albo trzymają w domu, jak kto woli.Według mnie to jest czcze gadanie, które i tak nic nie daje. Pzdr
shadee Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 A ja popieram wypowiedzi i osoby poszukujace tego gówna będę traktował jak idiotów i basta.
R. Lewy" Lewszyk Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Kol. befgege, może to jest problem gościa co się bawi złomem wybuchowym, i jego zdrowie, ale za ewentualne koszty leczenia płacę również ja. A to mi się wcale nie podoba.Robert Lewy" Lewszyk
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Kolego Lewszyk, płacisz i tak tyle samo. Niezaleznie czy ktoś przesadzi z rozrywką, czy jest nierozrywkowy. Tak przynajmniej populacja oczyszcza się z debili. Ich sprawa niech robią ze swoim zyciem co chcą( co prawda narazaja przy tym i innych- o opinii o srodowisku juz nie mowiac)pzdro
Piorek Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Kolego befgfgbe czy jak tam inaczej, pytam czy miales w reku wykrywacz? Bo piszac o niebędzie ruszał tylko zakopie spowrotem" dajesz przyklad GLUPOTY do potegi! Zakopac nieoznakowana rozrywke to prawie 100% szansa ze nastepny odkrywca kopie ten sygnal a jaka jest szansa ze on bedzie uwazal? Teraz prosba do wszystkich kolegow z forum - zastanownie sie nad tym.PozdrawiamPiorek
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Kolego PIOTREK MIAŁEM w ręku wykrywacz .......i zawsze zakopuje i zaznaczam takie żeczy .........a co mam zrobić jeśli znajdę ???????-------według ciebie to wziąsc do ręki do bagażnika i na komisariat co ???? jak tak ty robisz to napewno jest to lepszy sposób od mojego .............................................................................................................
jacekmix Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 befgfgbe, ja Ty je oznaczasz? zostawiasz tabliczkę: MINY ? czy może masz jakiś indiański sposób? :)
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 mam przy sobie takie tasiemki co kiedyś samperzy zostawili........albo takie w czerwone paski .....no ale to pewnie tez do dupy pomysł bo najlepszy był jednego z kolegów /................:):))):) PZDRALL
Piorek Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Stary, kopiac od prawie 10 lat NIGDY!!! niewidzialem oznaczonej rozrywki a zaufaj w mojej okolicy jest tego sporo a i dolkow niezakopanych sporo... Rozwiazanie mam proste tasmy kawalek wkladam takiej bialo-czerwonej jak sie wykopy oznacza - proste nie? A moze zamiast sie pienic i opluwac na forum pociagnijmy dalej temat ezpieczenstwo na poszukiwaniach" moze cos madrego sie wymysli...A Tobie Panie befg... proponuje uwaznie poczytac forum np. zaczac od tematu cudzych dolkow i chwile pomyslec...Kozystajac z okazji pozdrawiam bjara_1 i Adlera oni wiedza czemu tak sie zapienilem.Piorek
Bocian Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 A ja myślę kolego efgf" żebyś lekko zwolnił.Można się wysłowić bez takich wyrażeń na forum i używając jednego nicka.
RASTCOM Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Z tego co mi komendant wbijał w wojsku jak chciałem zameldować pociski lub amunicje itd. wyszło na to że znalazca tej niespodzianej śmierci zardzewiałej ma obowiązek zabezpieczać to aż do przybycia saperów, lub innych służb.Za to byłem w wojsku je.....ny , w myśl starej zasady kolejarskiej , nie wychylaj się .Co do pokazywania efektów zabawy z różnymi dziwnymi złomami , znalezionymi w lesie , samo podanie strony tym bardziej w języku obcym nic nie pomoże, bo skąd ma wiedzieć osobnik oglądający zdjęcie nie znający języka obcego jak doszło do tego wypadku. Może udeżył saperką , lub jak to czasami piszą chciał zakopać głębiej i oznaczyć taśemką ( i takie pomysły się pokazywały na forum ).Obrzucanie błotem jednej i drugiej strony tematu na pewno nie pomogą tym , którzy już po raz pierwszy coś takiego znajdą . a jeśli ktoś będzie chciał sprawdazić jak to wygląda od środka , a przy okazji sprawdzi czas od zabawy do bram anielskich , to już jego sprawa .Żal tylko moge mieć do osbnika że psujer opinie tym których historia tylko interesuje , ( a nie co by było gdybym tą śrubke przekręcił.PozdrawiamRastcom
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.