Skocz do zawartości

spam

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam takie pytanie.czy wyteż na adres waszej szkrzynki ktorą podalisćie przy rejestracji na odkrywca online dostajecie spamy?ja ostatno na adres ktory podalem przy rejestracji dostaje multum spamów.czy wy też macie ten problem.proponuje redakcji bądź administratorowi serwisu sprawdzic czy ktos lub cos nie dobrało sie do bazy danych uzytkowników portalu odkrywca.

pzdr

Sanshin
Napisano
Kamil jak ja dziennie nie dostane z 10 takich wiadomości to będzie święto , radził bym to sprawdzić ...

pzdr

mp
Napisano
Administrator uprzejmie informuje że dane użytkowników są bezpieczne. Odkrywca jak większość popularnych serwisów jest skanowany przez roboty do wyłuskiwania adresów e-mail.
Dlatego na forum adresy e-mail są pokazywane tylko zalogowanym użytkownikom aby utrudnić ten proceder. Niestety ukrywane są dopiero od paru miesięcy :(

Pocieszę Was, dzisiejsza statystyka moich zabezpieczeń to 227 e-maili ze spamem. Na 254 wszystkich jakie dostałem. I to tylko na jedno konto bocian@odkrywca-online.com a mam ich aktywnych 14.

Fanatycznie ścigam wszelkie przejawy spamowania.
Spam to zaraza XXI wieku.

Polecam zestaw PopTray + Spampal + pluginy: Bad Words, HTMLModify, REgExFilter, URLBody, Whitelist Extender + procedury w PopTrayu.
Redukuje spam o 90%.
Napisano
chcesz powiedziec, ze po zredukowaniu o 90% dostales ledwie" 227 spamow? zgroza!

przy okazji ostzregam przed otwieraniem poczty ze slowem udokumentowac" w temacie. w srodku robal...

pozdrawiam

th.
Napisano
tego udokumentowac i ja mialem >:[ nawet nie pomogło wpisywanie hasla przy kazdym wysylanym mailu... i tak gdzes sie rozesłal >:[ !!!

wkurzające jest to ze jak chcesz sie postarac aby nie miec virusow to i tak sie pojawią. a pozniej są tylko z tego powodu kłopoty (niestety :( )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie