Bocian Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Nowy dział dla wszystkich tematów związanych z monetami.
gudek82 Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Bocian gratuluje pomysłu.Znakomity dział forum dla numizmatyków i nie tylko, praktyczny i pod reką. Mam taką sugestie że można byłoby mu zmienić tytuł np. numizmatyka i inne drobiazgi ( medale odznaczenia guziki itp.)prosze nie brac tego zdania za czepianie sie jestem za" wszystkimi wygodnymi i praktycznymi nowymi pomysłami Odkrywcy pozatym ok. Moze jeszcze jakieś nowe forum np. stare dokumenty :) pozdroofka GUDEK
shadee Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 No i w końcu :) NIech bedzie tak jak jest ważne żeby forum było !!! Bociek spisałeś się ! :) pozdr.
Vincent Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 WitamZamiast biegać do numizmatyka będzie można wymienić doświadczenia na forum :)
Szefo Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 z chęcią podrzucę tu monetkę do identyfikacji żeby się nie zagubiła wśród wszystkich łusek itp w dziale identyfikacja:)fainie ze jest oddzielne forumpozdrSzefo
Ja Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 No proszę Bocian , zaskakujesz mnie nadal:) . To nowe forum to naprawdę świetny pomysł , nic tylko gratulować.Życzę powodzenia i pozdrawiam
treasurehunter Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 No, no, no bez takich - a o mnie sie już nie pamięta, że to ja wpadłem na pomysł sworzenia tego forum :-( dla moneciarzy. Nie dość, że cały zmokłem, nic nie znalazlem, nikt sie nie zglosił zeby ze mna pojechac na wykopki to jeszcze Bociek spija smietanke.Ehhhh, wali mnie deprecha..Pozdrawiam,Ardengard
sanshin Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 bocian ty to zawsze czymś zaskoczysz w pozytywnym tego slowa znaczeniu!oby nowe forum godnie nam słuzylo!pzdrSanshin
Etam Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Czołem bije Panie Bocian :-))Pomysł przedni.Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy okrągłych blaszek .Etam.
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Bocian ,dostales juz tyle pochwal sie ja jeszcze swoja doloze ,wykonales kawal dobrej roboty ,oby dobrze to nam sluzylo :)pzdrmp
RG42 Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 No bardzo ładnie, bardzo ładnie.Podoba mnie się to".Brawa dla kolegi Bociana.Pozdrawiam,RG42
Bocian Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 Dzizess :) to nie mój pomysł tylko treasurehuntera, on to z innymi zaczął mi męczyć gitarrę więc zrobiłem dla spokoju :)A boldy hmm... boldy już oddałem ale tylko dla zalogowanych.
zelig Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 ...ale widzę, że tylko boldy . A reszta?(oldy" były tylko metaforą)
random Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 no i wystarczy, jak jeszcze oprócz boldów dojdą kolory, rozmiary fontów itp. to z forum zrobi się cepelia, ewentualnie jak mawia mój kumpel - odpust zupełny :) Liczy się treść a nie forma.
random Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Zaprzeczyłbym sobie używając czcionek o tysiącu krojów i we wszystkich barwach lipca, dodatkowo co drugie słowo pochylając lub podkreślając. Sam bold tak nie razi. Dlatego napisałem, że wystarczy.
zelig Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Gdybyś tak zrobił, to byłoby po prostu idiotyczne. Nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał robić z siebie idiotę akurat w taki sposób.Dlatego - jeśli już tak się przekomarzamy - NIE wystarczy. Brak możliwości formatowania tekstu jest sprzeczne z kartą praw człowieka.
random Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Gdybyś tak zrobił, to byłoby po prostu idiotyczne. Nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał robić z siebie idiotę akurat w taki sposób"A ja uważam, że owszem - idiotów w sieci nie brakuje (broń Boże nie uważam, że tacy tu istnieją ale zawsze pojawić się mogą i sporadycznie się pojawiali). Dlatego takie wodotryski mogłyby być doskonałą dla nich zabawką (np. pisanie fontem o rozmiarze 6 w kolorze róż - prawda, że czytało by sie to wyśmienicie?)Dlatego - jeśli już tak się przekomarzamy - NIE wystarczy. Brak możliwości formatowania tekstu jest sprzeczne z kartą praw człowieka."Jak tak wymachujesz kartą praw człowieka to pownieneś być oburzony tym, że nie możesz zakładać wątków bez logowania (toż to znaczniejsze ograniczenie wolności).A tak BTW jeśli kartę praw człowieka stosować do zasad uczestnictwa w forach, grupach dyskusyjnych itp., to do czego stosować netetykietę? Do planowania oprysków kukurydzy? Dobierajmy do spraw argumenty odpowiedniego kalibru..pozdrawiam, random
Gość Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Mi też się bardzo podoba. Najlepsze forum.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.