Skocz do zawartości

Nowy dział forum

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bocian gratuluje pomysłu.Znakomity dział forum dla numizmatyków i nie tylko, praktyczny i pod reką. Mam taką sugestie że można byłoby mu zmienić tytuł np. numizmatyka i inne drobiazgi ( medale odznaczenia guziki itp.)prosze nie brac tego zdania za czepianie sie jestem za" wszystkimi wygodnymi i praktycznymi nowymi pomysłami Odkrywcy pozatym ok. Moze jeszcze jakieś nowe forum np. stare dokumenty :) pozdroofka GUDEK
Napisano
z chęcią podrzucę tu monetkę do identyfikacji żeby się nie zagubiła wśród wszystkich łusek itp w dziale identyfikacja:)
fainie ze jest oddzielne forum
pozdr
Szefo
Napisano
No proszę Bocian , zaskakujesz mnie nadal:) . To nowe forum to naprawdę świetny pomysł , nic tylko gratulować.
Życzę powodzenia i pozdrawiam
Napisano
No, no, no bez takich - a o mnie sie już nie pamięta, że to ja wpadłem na pomysł sworzenia tego forum :-( dla moneciarzy. Nie dość, że cały zmokłem, nic nie znalazlem, nikt sie nie zglosił zeby ze mna pojechac na wykopki to jeszcze Bociek spija smietanke.

Ehhhh, wali mnie deprecha..

Pozdrawiam,

Ardengard
Napisano
Bocian ,dostales juz tyle pochwal sie ja jeszcze swoja doloze ,wykonales kawal dobrej roboty ,oby dobrze to nam sluzylo :)

pzdr
mp
Napisano
Dzizess :) to nie mój pomysł tylko treasurehuntera, on to z innymi zaczął mi męczyć gitarrę więc zrobiłem dla spokoju :)

A boldy hmm... boldy już oddałem ale tylko dla zalogowanych.
Napisano
no i wystarczy, jak jeszcze oprócz boldów dojdą kolory, rozmiary fontów itp. to z forum zrobi się cepelia, ewentualnie jak mawia mój kumpel - odpust zupełny :) Liczy się treść a nie forma.
Napisano
Zaprzeczyłbym sobie używając czcionek o tysiącu krojów i we wszystkich barwach lipca, dodatkowo co drugie słowo pochylając lub podkreślając. Sam bold tak nie razi. Dlatego napisałem, że wystarczy.
Napisano
Gdybyś tak zrobił, to byłoby po prostu idiotyczne. Nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał robić z siebie idiotę akurat w taki sposób.

Dlatego - jeśli już tak się przekomarzamy - NIE wystarczy. Brak możliwości formatowania tekstu jest sprzeczne z kartą praw człowieka.
Napisano
Gdybyś tak zrobił, to byłoby po prostu idiotyczne. Nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał robić z siebie idiotę akurat w taki sposób"

A ja uważam, że owszem - idiotów w sieci nie brakuje (broń Boże nie uważam, że tacy tu istnieją ale zawsze pojawić się mogą i sporadycznie się pojawiali). Dlatego takie wodotryski mogłyby być doskonałą dla nich zabawką (np. pisanie fontem o rozmiarze 6 w kolorze róż - prawda, że czytało by sie to wyśmienicie?)

Dlatego - jeśli już tak się przekomarzamy - NIE wystarczy. Brak możliwości formatowania tekstu jest sprzeczne z kartą praw człowieka."

Jak tak wymachujesz kartą praw człowieka to pownieneś być oburzony tym, że nie możesz zakładać wątków bez logowania (toż to znaczniejsze ograniczenie wolności).
A tak BTW jeśli kartę praw człowieka stosować do zasad uczestnictwa w forach, grupach dyskusyjnych itp., to do czego stosować netetykietę? Do planowania oprysków kukurydzy? Dobierajmy do spraw argumenty odpowiedniego kalibru..
pozdrawiam, random
Napisano
Mi też się bardzo podoba. Najlepsze forum.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie