Skocz do zawartości
  • 0

Czy to jest to o czym myśle?

Natan

Pytanie

Napisano

Witam , czy na podstawie takiego fragmentu można stwierdzić że to faktycznie pocisk moździerzowy niem.?
Pozdrawiam
Natan

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zgłoś do patrolu saperskiego niech lepiej oni sprawdza czy jest cały czy tez same lotki.
A moze w dowód wdziecznosci pozwola zrobić fotke to upewnisz sie jakiej jest prod.
Napisano
Wygląda mi na to, że ma zbitą spłonkę.
Stawiam więc na kolejne lotki, jakich pełne są lasy (ale mniej ich niż grzybów (?))
Napisano
zazwyczaj jak trafie na takie gówno to próbe linki" wykorzystuje - jak nie rypnie to do reklamówki i do dołka metr pod ziemie i anonim na policje
czy zabierajo saperzy?-niewiem i niemam ochoty sprawdzać
pozdr. i życze jak najmiej tego gówna wszystkim - shadee
Napisano
Co wy wogóle gadaćie mam dość piepszenia i pouczania sztucznego gadania pieprzenia o bezpieczeństewie !!!!!!!!!!!!!! perzestańcie \"karzdy robi co hce i jak chce\" a wy tylko GADAĆIE JAK ICH TATUŚ tylko nic złego nie zrób sobie SZTUCZNOŚC BIJE Z oczu
POZDROWIENIA PSEUDO SAPER :D
Napisano
Dzięki za zainteresowanie , mnie własnie chodzi o to że do identyfikacji nie chce takich rzeczy wykopywac. Ręce i życie mi miłe jak sie nie znam nie ruszam. Dlatego pytam.
Dlaczego niemieckie? - bo to teren potyczki z 1939. Oczywiscie zostalo to zgloszone komu trzeba...
Natan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie