nikt Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Witam! A ja z niekopanego dołka wyciągnąłem piękny peryskop od pojazdu pancernego . Pozdrawiam kopacza który kopał w krzakach na rozstaju dróg około 400 m od leśniczówki Piekiełko" :)))))
sebulaa Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Kiedyś między dołkami ( a było ich kilka ) wykopałem Walthera p 38 . A innym razem w dołku skrzynkę na amonicję od MG - komuś zabrakło sił do dalszego kopania .Pozdrawiam Sebulaa
aaaa.gggg Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Witam.Ja wyciągnąłem w tamtym sezonie z NIEZASYPANEGO(!!!)dołka 8 medali Winterschlacht.PozdroZwierz
waldi550 Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 WitamW Bornem Sulinowie mówi się że na śmietnisku już nie ma co kopać, bo nie dosyć że przeszły tam tabuny (kretów)to krajobraz iście księżyciwy. A jednak właśnie tam wypad kilku godzinny owocuje plecakami pełnymi po brzegi i to nie byle jakimi fantami.PozdrawiamWaldek
pik78 Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 Ciekawe co wyjeli z waszych dołków inni eksploratorzy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.