Pan Prezes Napisano 3 Lipiec Napisano 3 Lipiec Dzień dobry, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Nie wiem czym jest ten wichajster. Podpowie ktoś?
0 pawel_breslau Napisano 5 Lipiec Napisano 5 Lipiec Witam Panie Prezesie. Na forum są osoby bardzo wyrozumiałe. Ale... Może i ktoś rozpozna przedmiot, który umieściłeś na fotkach lecz tak na przyszłość-zapodaj jakieś wymiary, ewentualnie do fotek dołóż jakąś miarkę. Może jest to część większej całości i zwymiarowanie tej części pomoże w ustaleniu jego przeznaczenia. Pozdrawiam.
0 Kee Napisano %s o %s Napisano %s o %s Mi to przypomina element zamka lub zamknięcia drzwi, zwiedzając stare dworki i inne takie widywałem różne rozwiązania w drzwiach. Niektóre drzwi otwierały się właśnie z pomocą takiego kółka, niestety mechanizmy były ukryte więc ciężko mi potwierdzić. Jedynie rzucam trop. Może to być też element lufcika.lub okna.
0 Pan Prezes Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Widziałem wiele "mechanizmów spustowych" otwierających/zamykających drzwi,okna,furtki,okiennice itp. i żadne z nich nie przypomina tego mojego "cosia", ale serdecznie dziękuję za sugestię. Czysta ciekawość prowadząca do piekła, zmusiła mnie do zasięgnięcia opinii na tymże forum. Niestety bez rezultatów, ale może z czasem ktoś coś rozpozna, to będę serdecznie wdzięczny, bo mimo wszystko nie daje mi to spokoju... Pozdrawiam Prezes...
Pytanie
Pan Prezes
Dzień dobry, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.
Nie wiem czym jest ten wichajster. Podpowie ktoś?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi