Wołoski_ułan Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dzień dobry, posiadam szpilkę od Pantery z widocznym biciem producenta na główce. Proszę o pomoc w jego odczytaniu oraz ewentualnej identyfikacji producenta. Próbowałem odczytać po ,,zamazaniu” główki kredą. Czy ktoś z forum byłby w stanie pomóc w ich interpretacji? Każda informacja na temat producenta lub samego elementu będzie bardzo cenna. W razie potrzeby mogę wrzucić lepsze zdjęcia w większej rozdzielczości i zbliżenia samego bicia. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
0 sebek1974 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Wołoski_ułan napisał: Dzień dobry, posiadam szpilkę od Pantery z widocznym biciem producenta na główce. Proszę o pomoc w jego odczytaniu oraz ewentualnej identyfikacji producenta. Próbowałem odczytać po ,,zamazaniu” główki kredą. Czy ktoś z forum byłby w stanie pomóc w ich interpretacji? Każda informacja na temat producenta lub samego elementu będzie bardzo cenna. W razie potrzeby mogę wrzucić lepsze zdjęcia w większej rozdzielczości i zbliżenia samego bicia. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Obstawiam Altmärkische Kettenwerk GmbH (Alkett). Największy producent gąśienic trzeczej rzeczy.
Pytanie
Wołoski_ułan
Dzień dobry,
posiadam szpilkę od Pantery z widocznym biciem producenta na główce. Proszę o pomoc w jego odczytaniu oraz ewentualnej identyfikacji producenta.
Próbowałem odczytać po ,,zamazaniu” główki kredą.
Czy ktoś z forum byłby w stanie pomóc w ich interpretacji? Każda informacja na temat producenta lub samego elementu będzie bardzo cenna.
W razie potrzeby mogę wrzucić lepsze zdjęcia w większej rozdzielczości i zbliżenia samego bicia.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi