termit29 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Znalazłem guzik o srednicy 17mm gładki z lekka wypukłością od strony mocowania widoczne kręgi z literami
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s cywil - producenta odczytaj sam bo na spodzie masz go wybitego.
termit29 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 1 minutę temu, Landszaft napisał: cywil - producenta odczytaj sam bo na spodzie masz go wybitego. Dzieki a mozesz cos wiecej powiedziec o nim ? Osobiscie ja tego opisu producenta nie widze dlatego ten post tuja .
termit29 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 8 minut temu, karpik napisał: Na guziku standardowe EXTRA FEIN A kolega cos wspomnial ze producent jest na guziku ?
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s nie będziesz znał producenta bo sygnatury jego brak po napisie Extra fine możesz tylko wiedzieć że guzik angielski ekstra cienki . Wybijano to na guzikach wytłaczanych z jednego kawałka mosiądzu , uszko lutowane . Masówka dostarczana do europy pod koniec XIX wieku do końca lat 30 . mam takich sporo znajdowanych na polach . Guzik cywilny do marynarek , kapot , spodni baranic etc.
termit29 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 2 minuty temu, Landszaft napisał: nie będziesz znał producenta bo sygnatury jego brak po napisie Extra fine możesz tylko wiedzieć że guzik angielski ekstra cienki . Wybijano to na guzikach wytłaczanych z jednego kawałka mosiądzu , uszko lutowane . Masówka dostarczana do europy pod koniec XIX wieku do końca lat 30 . mam takich sporo znajdowanych na polach . Guzik cywilny do marynarek , kapot , spodni baranic etc. Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi