kazioW24 Napisano wczoraj o 14:52 Napisano wczoraj o 14:52 Nic nigdzie o niej nie ma nawet o samym Arno nic nie znalazłem a co dopiero o takim browarze czy pośredniku sprzedaży piwa, pomocy.
0 bjar_1 Napisano wczoraj o 15:05 Napisano wczoraj o 15:05 Browaru taki ktoś w Poznaniu nie miał. Zapewne skład piwa.
0 kazioW24 Napisano wczoraj o 15:38 Autor Napisano wczoraj o 15:38 bjar_1 brałem to pod uwagę ale o składzie też nic nie namierzyłem co jest dość dziwne zważywszy na XXI wiek, choć skasowanie archiwum all... mocno ogranicza aktualnie wyszukiwanie ,strona marienburg chyba też już nie dział.
0 kazioW24 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Na PFE dostałem od znajomego takie info Beyer Theodor Wytwórnia wód mineralnych i soków, ul. Czajcza 5 Wytwórnia należała do Theodora Beyera i jego synów. Gdy Beyer odmówił przyjęcia narodowości niemieckiej została ona skonfiskowana. Na zarządcę komisarycznego wyznaczono Niemca bałtyckiego. Arno Steinberga. Wytwórnia pozostała pod zarządem powierniczym
Pytanie
kazioW24
Nic nigdzie o niej nie ma nawet o samym Arno nic nie znalazłem a co dopiero o takim browarze czy pośredniku sprzedaży piwa, pomocy.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi