RomanKlonowski Napisano 27 Kwiecień Napisano 27 Kwiecień Witam jako nowy członek forum. Mam problem bo mój krętlik ( 21,5 cm ) i jest bez korony. Widać ślady złocenia. Skóra wiekowa bez jakikolwiek znaków, widać że jest wiekowa. Nity oryginalne. Będę wdzięczny za pomoc.
0 Tomasz70 Napisano 28 Kwiecień Napisano 28 Kwiecień Wygląda na hak do bębna, werbla. Niemcy, okres III Rzeszy.
0 RomanKlonowski Napisano 28 Kwiecień Autor Napisano 28 Kwiecień III Rzesza i takie złocenie ? Skóra jednak wygląda na bardzo starą. Ale to może warunki sprawiły że tak się postarzała.
0 Tomasz70 Napisano 29 Kwiecień Napisano 29 Kwiecień https://oorlogsspullen.nl/product/original-wwii-german-hitlerjugend-drum-hanger/
0 RomanKlonowski Napisano 29 Kwiecień Autor Napisano 29 Kwiecień Dziękuję . Teraz nie mam watpliwości.
Pytanie
RomanKlonowski
Witam jako nowy członek forum. Mam problem bo mój krętlik ( 21,5 cm ) i jest bez korony. Widać ślady złocenia. Skóra wiekowa bez jakikolwiek znaków, widać że jest wiekowa. Nity oryginalne. Będę wdzięczny za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi