DariuszN Napisano 25 Luty Napisano 25 Luty Witam , proszę o pomoc w identyfikacji orzełka (inwalidy) czy to urzędniczy czy wojskowy ? Wymiary 36 x 28 mm z góry dziękuję za pomoc.
0 abcd Napisano 25 Luty Napisano 25 Luty (edytowane) Wielkopolski raczej nie , one nie posiadały wcięcia pomiędzy skrzydłami a nasadą ogona i łapami , może tzwn. krechowiecki ? Edytowane 25 Luty przez abcd
0 mensguth6 Napisano 26 Luty Napisano 26 Luty 3 godziny temu, abcd napisał: Wielkopolski raczej nie , one nie posiadały wcięcia pomiędzy skrzydłami a nasadą ogona i łapami , może tzwn. krechowiecki ? Będę się upierał- Wielkopolski zdecydowanie.
0 DariuszN Napisano 26 Luty Autor Napisano 26 Luty 15 godzin temu, mensguth6 napisał: Będę się upierał- Wielkopolski zdecydowanie. Znalazłem fotkę powstańca , na rogatywce podobny orzełek do mojego . Tak przynajmiej mi się wydaję , trochę obraz mało wyraźny .
0 mensguth6 Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty Abcd - było kilka wersji tych orzełków. Krotoszyn, trochę ich tam wyszło
Pytanie
DariuszN
Witam , proszę o pomoc w identyfikacji orzełka (inwalidy) czy to urzędniczy czy wojskowy ? Wymiary 36 x 28 mm z góry dziękuję za pomoc.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi