tygrys001 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Proszę o pomoc w ustaleniu co to może być. Wykonane z aluminium pokryte z jednej strony czarną farbą. Od tyłu dwa gwintowane otwory na śruby. Wygląda, że ma odłamany kawałek - miejsce zaznaczone strzałką.
0 abcd Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) To chyba uszkodzone k w zamierzchłych czasach spotkałem się na Wyspie Sobieszewskiej z kilkoma analogicznymi aluminiowymi gotyckimi literami alfabetu z resztkami farby feldgrau ,były wymieszane między innymi z częściami rozbitych samochodów wiec padła hipoteza że pochodzą z pojazdu . Edytowane %s o %s przez abcd
0 abcd Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wiec to jakaś lokalna specjalność ,moje wyszły w Orle ze 35 lat temu.
0 BF.Cieszyniok Napisano %s o %s Napisano %s o %s Szczeze powiedziawszy, najbardziej przypomina liczbe 4. Moze to byly numery domow?
0 abcd Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Na pewno k. jeżeli nie z pojazdu to może z burty łodzi moje literki wyszły ok 300 m od plaży. Edytowane %s o %s przez abcd
0 pulsar Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jeżeli dołożyć brakujący element to najbardziej przypomina R
0 tygrys001 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Problem w tym, że przypomina różne znaki jak K H R 4, ale nie daje się wpasować w 100%. Znalezione nieco dalej niż 300m od wody, lecz nie da się wykluczyć wtórnego przeniesienia z plaży. Może jeszcze komuś coś przychodzi do głowy?
Pytanie
tygrys001
Proszę o pomoc w ustaleniu co to może być.
Wykonane z aluminium pokryte z jednej strony czarną farbą. Od tyłu dwa gwintowane otwory na śruby.
Wygląda, że ma odłamany kawałek - miejsce zaznaczone strzałką.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi