kazioW24 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Pierwszy chyba policyjny jaki to model, drugi M42 te resztki od fasunku to oryginał były używane śruby zamiast nitów ,chyba wtórnie malowany bo czarny kolor wychodzi w miejscu gdzie niemieć usunął kalki.
0 kazioW24 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Ok trochę poszukałem i już coś wiem wychodzi na to że pierwszy hełm to M18 commercial lub inaczej himmler style używany przez żandarmerię lub policję landów stąd te małe otwory na alu tarcze po bokach ,nadal nic nie mogę namierzyć o tym wasunku z M42 otok z papieru pasek z tworzywa.
0 Slajmi130 Napisano wczoraj o 13:28 Napisano wczoraj o 13:28 (edytowane) Te resztki fasunku to jakaś dokładka powojenna , kto by fasunek mocował na śrubki i to jeszcze taki beznadziejny. Może ktoś se do zabawy zrobił z byle czego Bo jak znam życie to nikt z nas takiego czegoś nie widział Sam hełm, ot zwykła 42ka i to wygląda na ziemniaka i wątpię żeby fasunek był wojenny Edytowane wczoraj o 13:42 przez Slajmi130
0 kazioW24 Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu i tu jest właśnie problem bo on ziemi nie widział i taki był ,a Niemiec jedynie kalki usunął a śruby jak by od niego,dlatego pytam może coś końcowo wojennego bo nawet pasek sztuczny
0 Slajmi130 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Nie śruby nie były używane w hełmach, ani taki fasunek. Jakaś koszmarna samoróba Pierwszy hełm może być strażacki, który mógł też być Feuerschutzpolizei Edytowane 7 godzin temu przez Slajmi130
0 Cronos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Może ziemi nie widział, ale widział na pewno wżery rdzy, wewnątrz szczególnie, no i ponowne malowanie i dołożenie fasunku DIY.
Pytanie
kazioW24
Pierwszy chyba policyjny jaki to model, drugi M42 te resztki od fasunku to oryginał były używane śruby zamiast nitów ,chyba wtórnie malowany bo czarny kolor wychodzi w miejscu gdzie niemieć usunął kalki.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi