interka Napisano %s o %s Napisano %s o %s Czy na tym zdjęciu z rodzinnego archiwum są te same osoby co na tej pocztówce czy to tylko moje złudzenia? Cytuj
0 interka Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Możliwe, że masz rację, ale prawdopodobieństwo, że mogą to być te same osoby jest bardzo duże Cytuj
0 Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s To nie te same osoby - postać z lewej zwróć uwagę na uszy a druga postać - nasada nosa. Cytuj
0 Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s Trzech oficerów (dwaj kpt i jeden porucznik) mają na sobie płaszcze wz. 24 Cytuj
0 interka Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) Co mógłbyś powiedzieć na temat pierwszego zdjęcia? Wzór mundurów? IPN mi odpisało, że większość dokumentów 3PAC została zniszczona... Możliwe, że właśnie u rodziny na Litwie przetrwała chociaż część informacji z tego pułku... Oczywiście mogę również pokazać inne zdjęcia. Edytowane %s o %s przez interka Cytuj
Pytanie
interka
Czy na tym zdjęciu z rodzinnego archiwum są te same osoby co na tej pocztówce czy to tylko moje złudzenia?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi