interka Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec Czy na tym zdjęciu z rodzinnego archiwum są te same osoby co na tej pocztówce czy to tylko moje złudzenia?
0 interka Napisano 19 Czerwiec Autor Napisano 19 Czerwiec Możliwe, że masz rację, ale prawdopodobieństwo, że mogą to być te same osoby jest bardzo duże
0 Sedco Express Napisano 20 Czerwiec Napisano 20 Czerwiec To nie te same osoby - postać z lewej zwróć uwagę na uszy a druga postać - nasada nosa.
0 Sedco Express Napisano 20 Czerwiec Napisano 20 Czerwiec Trzech oficerów (dwaj kpt i jeden porucznik) mają na sobie płaszcze wz. 24
0 interka Napisano 20 Czerwiec Autor Napisano 20 Czerwiec (edytowane) Co mógłbyś powiedzieć na temat pierwszego zdjęcia? Wzór mundurów? IPN mi odpisało, że większość dokumentów 3PAC została zniszczona... Możliwe, że właśnie u rodziny na Litwie przetrwała chociaż część informacji z tego pułku... Oczywiście mogę również pokazać inne zdjęcia. Edytowane 20 Czerwiec przez interka
Pytanie
interka
Czy na tym zdjęciu z rodzinnego archiwum są te same osoby co na tej pocztówce czy to tylko moje złudzenia?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi