Robert21 Napisano 14 Kwiecień Napisano 14 Kwiecień Witam, proszę o opinię czy taki wykrywacz działa prawidłowo i warto się tym zainteresować, kupić - czy jest to tylko zwykły gadżet ?
Ernest Nemeczek Napisano 14 Kwiecień Napisano 14 Kwiecień Daj spokój.... Zasięg działania 1000m, głębokość wyszukiwania 30m?! Kup coś tradycyjnego.
Robert21 Napisano 17 Kwiecień Autor Napisano 17 Kwiecień Pytam z ciekawości bo pierwszy raz coś takiego znalazłem w necie i zaciekawiło mnie czy warto kupić i nie wiem jak to sprawdza się w terenie…
karpik Napisano 17 Kwiecień Napisano 17 Kwiecień Weź patyk i rzuć przed siebie. W miejscu gdzie upadnie masz taką samą szansę na znalezienie złota jak z tym szajsem.
karpik Napisano 17 Kwiecień Napisano 17 Kwiecień 11 minut temu, miroslav napisał: Nauczę pracować różdżką i wahadełkiem . Efekt lepszy , cena nikła :)) Niestety w moim przypadku pozwala odnaleźć jedynie te przedmioty które sam zagubiłem :) . Ale wielokrotnie się przydało . Ja wykrywam wodę bez różdżki. Babcia mnie nauczyła numerologi . Podaj numery z adresu i nazwę ulicy a powiem ci jak głęboko będzie woda i przez co będziesz wiercił. A tak serio, to ludzie nadal płacą szarlatanom z patykami a wystarczy wejść na darmową stronkę w necie i wiesz wszystko Ps. Czy tylko mnie kręci analiza map hydrogeologicznych?
miroslav Napisano 17 Kwiecień Napisano 17 Kwiecień Różdżki i wahadełka :))) całkiem przydatne narzędzia mnemotechniczne . Coś co pozwala na dostęp do podświadomości. Realnie rejestrujmy w pamięci jedynie drobną część zbieranych informacji . Jednak pozostałe również odbieramy choć nie mamy do nich bezpośredniego dostępu . Potrzebujemy wihajstra coby zwizualizować pozostały zakres postrzegania . Nie ma czego się nabijać- jeśli coś jest głupie ale działa ? Co mi przypomniało gościa z LPR który zbierał podpisy i wszedł na posesję w trakcie towarzyskiego grila . Uparcie machał wahadełkiem nad obfitym biustem Koleżanki :) oraz kiełbaskami po czym stwierdził - dla nas młodych to szkodliwe ale on stary to już może :)))
Rekomendowane odpowiedzi