SzymonS Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam, Przeszukując mapy lidar natknąłem się na pewną strukturę przypominająca okop, która ciągnie się na co najmniej 15 kilometrów i ma dużo połączeń. Jednak większość okopów wyglada trochę inaczej. Czy mógłby mi ktoś pomóc w zidentyfikowaniu tego obiektu? Z góry dziękuję. Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Tak, jakaś pozycja obronna, skoro się ciągnie na 15 km. Cytuj
SzymonS Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Rozumiem, dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Koło tych pozycji obronnych są również dziury które mają taki sam kształt. Na zdjęciu, które teraz umieściłem są takie 4. czy jest to rodzaj jakichś lepianek? Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jakich lepianek, czy to Afryka? :) Zapewne stanowiska dla moździerzy. M. 1 Cytuj
SzymonS Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Przepraszam miałem na myśli ziemiankę. Dziękuję bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi