PogrKac Napisano 16 Grudzień 2024 Napisano 16 Grudzień 2024 Dzień dobry.Mam pytanie,czy to klamra od pasa?,nie mogę się o niej nic wywiedzieć.znaleziona na kombajnie do ziemniaków Cytuj
0 PogrKac Napisano 30 Grudzień 2024 Autor Napisano 30 Grudzień 2024 13 minut temu, Tyr napisał: Zostaw! jedynie co zrób to szczoteczka do zębów i b. Lekka tłusta pasta pol. Historia znaleziona.Kurnatowski urodził się w części rodziny Kurnatowskich , która była pobożnymi członkami Polskiego Kościoła Reformowanego . Brał udział w Powstaniu Wielkopolskim w 1806 r ., po czym wstąpił do armii Księstwa Warszawskiego Napoleona . Uczestniczył we wszystkich jego ważniejszych kampaniach. W 1810 r. osiągnął stopień pułkownika. Został mianowany generałem od 1814 r. i dowódcą brygady kawalerii. Walczył do końca istnienia Armii Napoleońskiej , po czym powrócił do Polski i wstąpił do armii Królestwa Polskiego.Często bywał w Chalinie to jego rodzinne włościa Kurnatowice!to by się zgadzało Cytuj
Pytanie
PogrKac
Dzień dobry.Mam pytanie,czy to klamra od pasa?,nie mogę się o niej nic wywiedzieć.znaleziona na kombajnie do ziemniaków
Top Posters For This Question
17
10
8
6
Popular Days
30 Gru
13
18 Gru
13
17 Gru
9
16 Gru
7
Top Posters For This Question
PogrKac 17 posts
karpik 10 posts
bert.F 8 posts
Tomasz70 6 posts
Popular Days
30 Gru 2024
13 posts
18 Gru 2024
13 posts
17 Gru 2024
9 posts
16 Gru 2024
7 posts
Popular Posts
bert.F
http://tenuebleugendarme.free.fr/departementale/metropole_19s.html gdyby komuś nie chciało się czytać, tutaj w skrócie ;
karpik
Założenie sobie czegoś na początku i szukanie na siłę potwierdzenia do tego to antyteza identyfikacji.
Posted Images
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi