MarekA Napisano 23 Listopad Napisano 23 Listopad Warto odwiedzić, jakość renowacji eksponatów jest niesamowita. O Polakach pamiętają. W sklepie z pamiątkami prawie kupiłem znaczek szachownicy ale 15 funtów to jednak trochę za dużo 1 Cytuj
vis1939 Napisano 23 Listopad Napisano 23 Listopad 1 godzinę temu, MarekA napisał: W sklepie z pamiątkami prawie kupiłem znaczek szachownicy ale 15 funtów to jednak trochę za dużo Zależy.Jak kasa z tego typu pierdół idzie na utrzymanie muzeum, to ja bym nie dziadował Cytuj
MarekA Napisano 23 Listopad Autor Napisano 23 Listopad (edytowane) 4 godziny temu, vis1939 napisał: Zależy.Jak kasa z tego typu pierdół idzie na utrzymanie muzeum, to ja bym nie dziadował Widząc do jakiego stanu doprowadzane są eksponaty, sądzę że kasa ze sprzedaży pamiątek ma wartość pomijalną. W Duxford można wejść do hangarów w których przeprowadzane jest renowacja samolotów. Na to idą ogromne pieniądze. Edytowane 23 Listopad przez MarekA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi