bogdan76 Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień Takie coś mi się trafiło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień No ładnie, zwłaszcza to z prawej to nie są tanie rzeczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 24 Wrzesień Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2 minuty temu, bjar_1 napisał: No ładnie, zwłaszcza to z prawej to nie są tanie rzeczy ;) Pewnie tak, ale dla mnie ma znaczenie edukacyjne. Fajnie mieć w gablocie. By nie powielać wątku- warto dać do piaskowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień Rób co chcesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień Ogniwo po lewej od TDT40 albo RSO, a po prawej Panzerkampfwagen V Panther. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 24 Wrzesień Autor Share Napisano 24 Wrzesień 16 minut temu, bjar_1 napisał: Rób co chcesz :) Mówisz jak moja Żona. A tak w ogóle to kiedyś napisałem Ci wiadomość prywatną. Przeczytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 24 Wrzesień Autor Share Napisano 24 Wrzesień 8 minut temu, sebek1974 napisał: Ogniwo po lewej od TDT40 albo RSO, a po prawej Panzerkampfwagen V Panther. Wolałbym RSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień Teraz, bogdan76 napisał: Przeczytasz? Cofnąłem się w skrzynce 2 lata wstecz i nie mam nic :( Skrobnij jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 24 Wrzesień Autor Share Napisano 24 Wrzesień 8 minut temu, bjar_1 napisał: Cofnąłem się w skrzynce 2 lata wstecz i nie mam nic :( Skrobnij jeszcze raz. Wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi