kress404 Napisano 7 Wrzesień Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) Trudno mi było znaleźć o nim informacje. Nie kupiłem go, babcia go przywiozła z Niemiec. ALEX.COPPEL SOLINGEN 6500 (chyba) Co to jest za bagnet? Kto go mógł używać? (o ile był używany) Rzadki jest? Edytowane 7 Wrzesień przez kress404 Dodałem tagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 abcd Napisano 7 Wrzesień Share Napisano 7 Wrzesień Kiedyś zasłyszałem że to partia wyprodukowana dla Brazylii ale niechaj się więksi fachowcy odezwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 abcd Napisano 7 Wrzesień Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) Tu inny producent https://www.jaroslawski.art/bagnet-brazylijski-wzor-1908/ Edytowane 7 Wrzesień przez abcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 7 Wrzesień Share Napisano 7 Wrzesień Tak jest, eksport do Brazylii, wz.1908. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kress404 Napisano 11 Wrzesień Autor Share Napisano 11 Wrzesień Dzieki każdemu za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kress404
Trudno mi było znaleźć o nim informacje. Nie kupiłem go, babcia go przywiozła z Niemiec.
ALEX.COPPEL
SOLINGEN
6500 (chyba)
Co to jest za bagnet?
Kto go mógł używać? (o ile był używany)
Rzadki jest?
Dodałem tagi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi