STROM Napisano 1 Sierpień Share Napisano 1 Sierpień (edytowane) Dzien dobry jak w tytule mam pytanie o przeznaczenie pochodzenie przedmiotu ze zdjęcia, wykonane z miedzi Edytowane 1 Sierpień przez STROM błąd opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 abcd Napisano 1 Sierpień Share Napisano 1 Sierpień (edytowane) Fragment gadżetu ,plakiety ? Reichsnahrstand. Edytowane 1 Sierpień przez abcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 1 Sierpień Share Napisano 1 Sierpień 3 godziny temu, abcd napisał: Fragment gadżetu ,plakiety ? Reichsnahrstand. Orzeł podobny i może być to dobry trop, natomiast to chyba nie z tego przedstawionego gadżetu, napisy przy skrzydłach są skierowana wzdłuż nich a na przedmiocie do identyfikacji ich nie ma. Ale myślę, że miałeś nosa i trza isć tym tropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 1 Sierpień Share Napisano 1 Sierpień Wracając do tematu to przeczesałem swoje zasoby na papirusie i takie coś znalazłem. "Abcd" zapewne miał racje co do formacji ale trzeba szukać dalej chcąc namierzyć ten konkretny przedmiot. Ja bym poszedł tym tropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 STROM Napisano 1 Sierpień Autor Share Napisano 1 Sierpień Dziękuję!!! za trop Już wiem! To część górna odznaki : BLUT UND BODEN 1934 Schlesische Bauerwoche ktoś się bawił, odciął dolną część i krawędź zagiął jak reszta Pozdrawiam Was Serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
STROM
Dzien dobry jak w tytule mam pytanie o przeznaczenie pochodzenie przedmiotu ze zdjęcia, wykonane z miedzi
błąd opisu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi