STROM Napisano 1 Sierpień 2024 Napisano 1 Sierpień 2024 (edytowane) Dzien dobry jak w tytule mam pytanie o przeznaczenie pochodzenie przedmiotu ze zdjęcia, wykonane z miedzi Edytowane 1 Sierpień 2024 przez STROM błąd opisu
0 abcd Napisano 1 Sierpień 2024 Napisano 1 Sierpień 2024 (edytowane) Fragment gadżetu ,plakiety ? Reichsnahrstand. Edytowane 1 Sierpień 2024 przez abcd
0 pawel_breslau Napisano 1 Sierpień 2024 Napisano 1 Sierpień 2024 3 godziny temu, abcd napisał: Fragment gadżetu ,plakiety ? Reichsnahrstand. Orzeł podobny i może być to dobry trop, natomiast to chyba nie z tego przedstawionego gadżetu, napisy przy skrzydłach są skierowana wzdłuż nich a na przedmiocie do identyfikacji ich nie ma. Ale myślę, że miałeś nosa i trza isć tym tropem
0 pawel_breslau Napisano 1 Sierpień 2024 Napisano 1 Sierpień 2024 Wracając do tematu to przeczesałem swoje zasoby na papirusie i takie coś znalazłem. "Abcd" zapewne miał racje co do formacji ale trzeba szukać dalej chcąc namierzyć ten konkretny przedmiot. Ja bym poszedł tym tropem.
0 STROM Napisano 1 Sierpień 2024 Autor Napisano 1 Sierpień 2024 Dziękuję!!! za trop Już wiem! To część górna odznaki : BLUT UND BODEN 1934 Schlesische Bauerwoche ktoś się bawił, odciął dolną część i krawędź zagiął jak reszta Pozdrawiam Was Serdecznie!
Pytanie
STROM
Dzien dobry jak w tytule mam pytanie o przeznaczenie pochodzenie przedmiotu ze zdjęcia, wykonane z miedzi
błąd opisu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi