STROM Napisano 1 Sierpień Napisano 1 Sierpień (edytowane) Dzien dobry jak w tytule mam pytanie o przeznaczenie pochodzenie przedmiotu ze zdjęcia, wykonane z miedzi Edytowane 1 Sierpień przez STROM błąd opisu Cytuj
0 abcd Napisano 1 Sierpień Napisano 1 Sierpień (edytowane) Fragment gadżetu ,plakiety ? Reichsnahrstand. Edytowane 1 Sierpień przez abcd Cytuj
0 pawel_breslau Napisano 1 Sierpień Napisano 1 Sierpień 3 godziny temu, abcd napisał: Fragment gadżetu ,plakiety ? Reichsnahrstand. Orzeł podobny i może być to dobry trop, natomiast to chyba nie z tego przedstawionego gadżetu, napisy przy skrzydłach są skierowana wzdłuż nich a na przedmiocie do identyfikacji ich nie ma. Ale myślę, że miałeś nosa i trza isć tym tropem Cytuj
0 pawel_breslau Napisano 1 Sierpień Napisano 1 Sierpień Wracając do tematu to przeczesałem swoje zasoby na papirusie i takie coś znalazłem. "Abcd" zapewne miał racje co do formacji ale trzeba szukać dalej chcąc namierzyć ten konkretny przedmiot. Ja bym poszedł tym tropem. Cytuj
0 STROM Napisano 1 Sierpień Autor Napisano 1 Sierpień Dziękuję!!! za trop Już wiem! To część górna odznaki : BLUT UND BODEN 1934 Schlesische Bauerwoche ktoś się bawił, odciął dolną część i krawędź zagiął jak reszta Pozdrawiam Was Serdecznie! Cytuj
Pytanie
STROM
Dzien dobry jak w tytule mam pytanie o przeznaczenie pochodzenie przedmiotu ze zdjęcia, wykonane z miedzi
błąd opisu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi