kommark Napisano 27 Lipiec Share Napisano 27 Lipiec Proszę o garść informacji nie spotkałem takiego zaczepu pochwy , pochwa w kolorze oliv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bert.F Napisano 27 Lipiec Share Napisano 27 Lipiec wygląda na niemiecką pochwę ,do zdobycznych bagnetów mosin z okresu I WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kommark Napisano 28 Lipiec Autor Share Napisano 28 Lipiec Czy po sygnaturach na bagnecie można okreslic jego rok produkcji? lub okres w przybliżeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 28 Lipiec Share Napisano 28 Lipiec Czołem Waszmościom. 55 minut temu, kommark napisał: Czy po sygnaturach na bagnecie można okreslic jego rok produkcji? Pewnie że można. Widoczny jest numer seryjny bagnetu z Tulskiej manufaktury. (wystarczy dotrzeć do archiwum produkcji i mamy konkretny rok) Wstępna analiza nabić cech na tym bagnecie - pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kommark
Proszę o garść informacji nie spotkałem takiego zaczepu pochwy , pochwa w kolorze oliv
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi