robertus Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Witam serdecznie. Prośba w identyfikacji guzika jak w tytule. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Te "coś" to dla mnie rózgi (rzymskie fasces) liktorskie. Szukaj - wojskowe guziki włoskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertus Napisano 11 Marzec Autor Share Napisano 11 Marzec Dziękuję za odpowiedź. Szukam po tych wskazówkach od Sedco Express ale nic nie mogę znaleźć, wyskakują inne modele ale tego nie mogę znaleźć. Może ktoś jeszcze pomoże w identyfikacji tego guzika?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec (edytowane) To artyleria przeciwlotnicza M.V.S.N - Milizia Volontaria per la Sicurezza Nazionale. Edytowane 11 Marzec przez abcd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertus Napisano 12 Marzec Autor Share Napisano 12 Marzec Dziękuję użytkownikowi "abcd" za wyczerpującą odpowiedź. Jak zawsze można na Was liczyć. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi