lysy452 Napisano 11 Luty 2024 Napisano 11 Luty 2024 Witam od jakiej maszyny jest ta tablica? Z tego co się orientuje to ta spółka robiła maszyny rolnicze nie będę tu przepisywać zawartości tablicy bo wszystko jest czytelne Cytuj
0 lysy452 Napisano 11 Luty 2024 Autor Napisano 11 Luty 2024 Se znalazłem .. ale nic więcej mi nie wychodzi wiec jeśli możesz to się pochwal tym co ty wiesz Cytuj
0 BF.Cieszyniok Napisano 15 Luty 2024 Napisano 15 Luty 2024 Pisze pod rysunkiem do czego jest: Zastepuje prace reczna przy rownaniu lub wybrzuszaniu drog polnych, lesnych oraz parkowych Cytuj
0 lysy452 Napisano 15 Luty 2024 Autor Napisano 15 Luty 2024 kurcze se tez przeczytałem pytanie brzmi czy owa tablica-czka jest właśnie od tego sprzętu??? póki co to nikt tu niczego nie wniósł Panowie ja naprawdę potrafię czytać Pozdrawiam Cytuj
0 Catadero Napisano 15 Luty 2024 Napisano 15 Luty 2024 W to, ze potrafisz czytać nikt (raczej) nie wątpi. Ale ze zrozumieniem i kojarzeniem chyba są pewne problemy. Pozdrawiam. C. 1 Cytuj
0 BF.Cieszyniok Napisano 15 Luty 2024 Napisano 15 Luty 2024 czyli: Hebel do drog Nr. patentu: 2224 numery patentow sie nie powtarzaja raczej, opis pasuje, nawet obrazek pasuje do opisu. W czym jeszcze niejasnosc? Cytuj
0 lysy452 Napisano 15 Luty 2024 Autor Napisano 15 Luty 2024 Mistrzu Catadero myślę ze to ty masz problem ze zrozumieniem i kojarzeniem !!!! Geniuszu jak myślisz kto wrzucił reklamę tej maszyny i jak do niej dotarłem? Korzystanie z wynalazku objętego patentem obejmuje wszelkie postacie stosowania wynalazku, Wiec pytanie czy ta maszyna mogla być bardziej rozbudowana ? Maszyn anie wygląda na duży gabaryt a sama tabliczka nie jest wbrew pozorom mała,stąd pytanie czy coś jeszcze mogło być do tej machiny ? I tylko tyle chce się dowiedzieć Ps.do panów mędrców nie wklejajcie i nie przepisuje już tu tego co ja dodałem na poczatku Cytuj
Pytanie
lysy452
Witam
od jakiej maszyny jest ta tablica?
Z tego co się orientuje to ta spółka robiła maszyny rolnicze
nie będę tu przepisywać zawartości tablicy bo wszystko jest czytelne
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi