kribmw Napisano 29 Grudzień 2023 Share Napisano 29 Grudzień 2023 Witam serdecznie trafiły mi się takie dwa pokrowce na broń.Wykonane z brezentu ze skórzanymi długość 80cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 honker Napisano 29 Grudzień 2023 Share Napisano 29 Grudzień 2023 Cześć jeżeli wymiar masz po zapięciu to popatrz na pokrowce do pepeszy. Z miesiąc temu widziałem jak rozpakowywali 2 szt. z podobnych na dwóch filmikach a wymiar pasuje. U nas brak w sprzedaży -syn szukał ale nie znalazł były tylko do DP28 ale są dłuższe. pozd Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 29 Grudzień 2023 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2023 Dzięki za podpowiedź honker teraz wiem w jakim kierunku szukać.Co prawda na razie nic nie znalazłem ale sprawdzam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kribmw
Witam serdecznie trafiły mi się takie dwa pokrowce na broń.Wykonane z brezentu ze skórzanymi długość 80cm.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi