Natan Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Zna ostatnio taki ciekawy link, zdjęcia zrobiły na mnie cholerne wrażenie.http://militaria.chat.ru/digging15.htmJeżeli jest ogólnie znany to prosze Bociana o skasowanie postu.Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 a moze by sie tak do ruskich na wykopki wybrac skoro tam tyle fantów.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Jadąc tam na wykopki należy chyba pojechać ciężarówką , sądze że i bez wykrywacza można by było kupe gratów pozbierać prosto z ziemi . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 a ciekawe czy w praktyce daloby sie pojechać tam na wykopki zgodnie z prawem bo takich fantów trudno w polsce szukać...pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Masz racje ich emerytura to w przeliczeniu jakieś 25-30$Więc telefon wart jest około 100-300 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Za 300 dolców i ruskiego Dniepra z 80 nie wyrwiesz bo już nie ma. Wszystko Polacy wywieźli, serio. Znam chandlarzy co po motocykl musza gonic aż po Moskwe bo tutaj wszystko przetrzepane.A zauważyłem że są fotki również z Polszy, Pomerani wiec u nas nie jest też źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 handlarzy- co to internet z czlowieka robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 WitamW polsce pewnie tez tak bylo.Tylko szkoda ze wszyscy wyzbieraliscie fanty przedemną,a jaką ładną kolekcje bym mial :))))))pozdro miq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Wysłałem kolesiowi wiadomość na pocztę z chęcią wspólnego fantowania zobaczymy co odpisze?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 a ja wam powiem rewelke.czy wiecie zę na bialorusi i w rosji w tych wiochach za telefon komórkowy można wyrwać niemiecki motor?tak zrobił muj znajomy białorusin i teraz ma BMW z 1941 bodajze w stanie prawie idelanym.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Zna ostatnio taki ciekawy link, zdjęcia zrobiły na mnie cholerne wrażenie.http://militaria.chat.ru/digging15.htmJeżeli jest ogólnie znany to prosze Bociana o skasowanie postu.Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 niesamowite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Natan
http://militaria.chat.ru/digging15.htm
Jeżeli jest ogólnie znany to prosze Bociana o skasowanie postu.
Natan
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.