kazioW24 Napisano 11 Listopad 2023 Share Napisano 11 Listopad 2023 jakaś nagroda za strzelanie,ale nie jestem w stanie zidentyfikować co i jak,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kalcjusz Napisano 11 Listopad 2023 Share Napisano 11 Listopad 2023 3 nagroda strzelanie podoficerów Stabs.Batt.Flak.Ers.Abt. 7 czyli Stabs Batterie Flak Ersatz Abteilung 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 11 Listopad 2023 Autor Share Napisano 11 Listopad 2023 Ciekawe jak to trafiło do Gdańska,na jakimś niemieckim forum piszą ze wchodzili w skład dywizji HG,że stacjonowali w Wilczym Szańcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 11 Listopad 2023 Share Napisano 11 Listopad 2023 To bzdury piszą, bo to nie żadne HG, a stacjonowali w Magdeburgu: http://www.ww2.dk/ground/flak/abt/ers7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 12 Listopad 2023 Autor Share Napisano 12 Listopad 2023 Możliwe bo to typ pisał po niemiecku o swoim dziadku,niby miał tam przydział potem był pod Kijowem ,dalej niby HG i Wilczy dół,moze został przeniesiony do innej jednostki . Mi podpasowało bo resztki HG walczyły na mierzei, a to już niedaleko Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
jakaś nagroda za strzelanie,ale nie jestem w stanie zidentyfikować co i jak,dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi