kylo1993 Napisano 23 Październik 2023 Share Napisano 23 Październik 2023 Witam. Mam pytanie ile mogą być warte łopaty od samolotu DORNIER? Kolega chcę się pozbyć i szukam jakiejś informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Woodhaven Napisano 23 Październik 2023 Share Napisano 23 Październik 2023 3 godziny temu, kylo1993 napisał: Witam. Mam pytanie ile mogą być warte łopaty od samolotu DORNIER? Kolega chcę się pozbyć i szukam jakiejś informacji na ten temat. Podaj numer katalogowy śmigła 9-XXXX.XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 24 Październik 2023 Share Napisano 24 Październik 2023 Teraz, kylo1993 napisał: Witam. Mam pytanie ile mogą być warte łopaty od samolotu DORNIER? Kolega chcę się pozbyć i szukam jakiejś informacji na ten temat. To nie som tanie żeczy ogulnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Woodhaven Napisano 25 Październik 2023 Share Napisano 25 Październik 2023 W dniu 23.10.2023 o 17:44, Woodhaven napisał: Podaj numer katalogowy śmigła 9-XXXX.XX Przykładowe oznaczenie śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kylo1993
Witam. Mam pytanie ile mogą być warte łopaty od samolotu DORNIER? Kolega chcę się pozbyć i szukam jakiejś informacji na ten temat.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi