Majkelzegocki Napisano 13 Luty 2023 Share Napisano 13 Luty 2023 Dzień dobry, kolejny raz zgłaszam się do Państwa z prośbą o pomoc w identyfikacji i ewentualnej wycenie przedmiotów. Figurka obecnie jest w stanie jak na zdjęciach, posiadam do niej brakujący element (Ten przedmiot które postacie trzymają nad głową). Co do lampy i wazonu, nie odnalazłem na nich żadnych oznaczeń. Wazon ma około 50cm wysokości. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 13 Luty 2023 Share Napisano 13 Luty 2023 Powiem ci tylko tyle, że to nie są tanie rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 13 Luty 2023 Share Napisano 13 Luty 2023 Wpisując nazwę z plakietki znajdziesz rzeźbę bez problemu. Pozostałych rzeczy to chyba nie warto nawet szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Majkelzegocki Napisano 13 Luty 2023 Autor Share Napisano 13 Luty 2023 (edytowane) @edit Zapomniałem dodać jeszcze jednego przedmiotu. Sygnatura A.F KLEBE. Jest w dedykacji na końcu rok, 1947. Niestety również nie mogę odnaleźć takiego przedmiotu w internecie. Waga 286 gram, srebro. Edytowane 13 Luty 2023 przez Majkelzegocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Majkelzegocki
Dzień dobry, kolejny raz zgłaszam się do Państwa z prośbą o pomoc w identyfikacji i ewentualnej wycenie przedmiotów.
Figurka obecnie jest w stanie jak na zdjęciach, posiadam do niej brakujący element (Ten przedmiot które postacie trzymają nad głową).
Co do lampy i wazonu, nie odnalazłem na nich żadnych oznaczeń.
Wazon ma około 50cm wysokości.
Z góry dziękuję za każdą podpowiedź, pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi