Majkelzegocki Napisano 13 Luty 2023 Napisano 13 Luty 2023 Dzień dobry, kolejny raz zgłaszam się do Państwa z prośbą o pomoc w identyfikacji i ewentualnej wycenie przedmiotów. Figurka obecnie jest w stanie jak na zdjęciach, posiadam do niej brakujący element (Ten przedmiot które postacie trzymają nad głową). Co do lampy i wazonu, nie odnalazłem na nich żadnych oznaczeń. Wazon ma około 50cm wysokości. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź, pozdrawiam.
0 bjar_1 Napisano 13 Luty 2023 Napisano 13 Luty 2023 Powiem ci tylko tyle, że to nie są tanie rzeczy...
0 Kee Napisano 13 Luty 2023 Napisano 13 Luty 2023 Wpisując nazwę z plakietki znajdziesz rzeźbę bez problemu. Pozostałych rzeczy to chyba nie warto nawet szukać
0 Majkelzegocki Napisano 13 Luty 2023 Autor Napisano 13 Luty 2023 (edytowane) @edit Zapomniałem dodać jeszcze jednego przedmiotu. Sygnatura A.F KLEBE. Jest w dedykacji na końcu rok, 1947. Niestety również nie mogę odnaleźć takiego przedmiotu w internecie. Waga 286 gram, srebro. Edytowane 13 Luty 2023 przez Majkelzegocki
Pytanie
Majkelzegocki
Dzień dobry, kolejny raz zgłaszam się do Państwa z prośbą o pomoc w identyfikacji i ewentualnej wycenie przedmiotów.
Figurka obecnie jest w stanie jak na zdjęciach, posiadam do niej brakujący element (Ten przedmiot które postacie trzymają nad głową).
Co do lampy i wazonu, nie odnalazłem na nich żadnych oznaczeń.
Wazon ma około 50cm wysokości.
Z góry dziękuję za każdą podpowiedź, pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi