pomsee Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 A moze to tym gorzej.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Fakt. O anatomicznym podejściu do sprawy nie pomyślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Ale to by chyba było zbyt hermetyczne. (chermetyczne). Nikt by nie zrozumiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 NajwaRZniejsze, RZe CHÓmor wszystkim dopisÓje :-))))Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Witam mam na wymiane troche sprzetu od sdkfz 250 ?? są to koła nosne nie znam sie na tym ale chyba napinając mam także tylni pancerz który wykopałem w bieszczadach w miejscu gdzie była bitwa o przełecz dukielską , są to tylnie pancerz ,klapa górna od osłony silnika , i cale dupsko!!!!! Mi to lezy na ogrodzie a może komu sie to przyda mój namiar mail granat11@wp.pl lub telefon 603177932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 co do mojego postu wyzej to o tylni pancerz do T-34/85 produkcji wojennej !!!!!!!!!!! Przepraszam za zamieszanie i za literowki!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 No dobra strzelamsdkfz 135 ( ? )czyli Marder na podwoziu na podwoziu francuskim ( PAK 40 ) , niestety jest to tylko na rysunku , ale w dobrej pozycji Panzer Colors II by Bruce Culver , str. 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.