JohnM Napisano 8 Styczeń 2023 Share Napisano 8 Styczeń 2023 Witam, znalazłem taką oto monetę, revers raczej zniszczony i nieczytelny, prosiłbym o pomoc w identyfikacji. Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Styczeń 2023 Share Napisano 8 Styczeń 2023 Napoleon III- resztę próbuj dopasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnM Napisano 8 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2023 Dzięki, trochę jeszcze poszperałem, nakierowało mnie to co napisałeś i pasuje mi to na Vittorio Emanuele II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 13 Styczeń 2023 Share Napisano 13 Styczeń 2023 https://allegro.pl/oferta/moneta-wlochy-vittorio-emanuele-ii-10-centesimi-10084141698 Nie widzę za dużo z Twoich zdjęć ale może to to? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi