kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Napisano 17 Grudzień 2022 Witam serdecznie do identyfikacji mała skrzynka metalowa niemiecka?Moje pytanie od czego?
0 Dennis Napisano 17 Grudzień 2022 Napisano 17 Grudzień 2022 (edytowane) Nie jest oryginalnie niemiecka. Na razie niech to będzie trumna ekshumacyjna... albowiem precyzyjnie rzecz ujmując jest 44 minutes ago, kribmw napisał: mała Edytowane 17 Grudzień 2022 przez Dennis
0 kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Napisano 17 Grudzień 2022 Witam zapomniałem dodać że jest sygnowana waffenamptem i nr945.
0 kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Napisano 17 Grudzień 2022 Dennis możesz coś więcej podpowiedzieć no nie bardzo kumam co masz na myśli.W środku są rzędy tak jak by zatrzaski co wskazywało by na mocowanie jakiś zapalników może granatów?
0 kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Napisano 17 Grudzień 2022 https://www.ratisbons.com/de/44th-contemporary-history-auction/luftwaffe-transport-box.html Właśnie znalazłem dzięki
Pytanie
kribmw
Witam serdecznie do identyfikacji mała skrzynka metalowa niemiecka?Moje pytanie od czego?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi