kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Witam serdecznie do identyfikacji mała skrzynka metalowa niemiecka?Moje pytanie od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Dennis Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 (edytowane) Nie jest oryginalnie niemiecka. Na razie niech to będzie trumna ekshumacyjna... albowiem precyzyjnie rzecz ujmując jest 44 minutes ago, kribmw napisał: mała Edytowane 17 Grudzień 2022 przez Dennis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Witam zapomniałem dodać że jest sygnowana waffenamptem i nr945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Dennis możesz coś więcej podpowiedzieć no nie bardzo kumam co masz na myśli.W środku są rzędy tak jak by zatrzaski co wskazywało by na mocowanie jakiś zapalników może granatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 vis1939 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Na magazynki do ZB26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 https://www.ratisbons.com/de/44th-contemporary-history-auction/luftwaffe-transport-box.html Właśnie znalazłem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kribmw
Witam serdecznie do identyfikacji mała skrzynka metalowa niemiecka?Moje pytanie od czego?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi