Sapero Napisano 28 Listopad 2022 Napisano 28 Listopad 2022 Hej. Znalazłem taką ceramikę przy pracach Budowlanych? Jaki to okres? Cytuj
0 takafura Napisano 28 Listopad 2022 Napisano 28 Listopad 2022 (edytowane) Jak podejrzewasz ze to zabytek archeologiczny to powinieneś poprosić o opinię konserwatora zabytków. Tak formalnie... Ps. Klejenie Poxipolem to nie był dobry pomysł. Edytowane 28 Listopad 2022 przez takafura Cytuj
0 Sapero Napisano 28 Listopad 2022 Autor Napisano 28 Listopad 2022 5 minut temu, takafura napisał: s. Klejenie Poxipolem to nie był dobry pomysł. To wikol,jeszcze nie zasechł Cytuj
0 takafura Napisano 28 Listopad 2022 Napisano 28 Listopad 2022 Ok, jak wyschnie to jest bezbarwny. Ale i tak Ci się dostanie za całokształt i nonszalancję. Nie wiem od kogo pierwszego z forum, ale spodziewaj się... Cytuj
0 bjar_1 Napisano 28 Listopad 2022 Napisano 28 Listopad 2022 Za takie śmiecie tutaj nie biją ;) Cytuj
Pytanie
Sapero
Hej. Znalazłem taką ceramikę przy pracach Budowlanych? Jaki to okres?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi