Szymonjhsjasbdhs Napisano 17 Październik 2022 Share Napisano 17 Październik 2022 Witam, co te napisy oznaczają? Nie mogę się doczytać. Może ktoś to rozszyfruje. Teraz pytanie. Czy grób nieznanego żołnierza, który jest położony w pewnym lesie, oznacza, że w tamtym miejscu, żołnierz poległ w jakiejś walce ? W lesie znajdują się też zapalniki z czasów wojny, doły przypominające okopy , lub ziemianki. Jest to największy las w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 17 Październik 2022 Share Napisano 17 Październik 2022 W mojej okolicy wszystkie stare leśne cmentarzyki są w necie zinwentaryzowane, obfotografowane i każdy napis odczytany i przepisany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 17 Październik 2022 Share Napisano 17 Październik 2022 Weź to obmieć czy przetrzyj, bo nie można odczytać nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Szymonjhsjasbdhs
Witam, co te napisy oznaczają?
Nie mogę się doczytać. Może ktoś to rozszyfruje.
Teraz pytanie. Czy grób nieznanego żołnierza, który jest położony w pewnym lesie, oznacza, że w tamtym miejscu, żołnierz poległ w jakiejś walce ?
W lesie znajdują się też zapalniki z czasów wojny, doły przypominające okopy , lub ziemianki. Jest to największy las w mojej okolicy.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi