Skocz do zawartości

Kopę Lat!!!

arci

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wracam do korzeni nie kopałem kupę lat od śmierci żony całkiem brakło czasu na przyjemności ale córki już duże synek też podrósł zdatnio że szpadel uniesie i piszczałkę to tak mnie serce zatęsknilo za tym spokojem ciszą i zapachem lasu łąk rozkopanej ziemi 😊😊 i radości z głupiego skorodowanego moniaka że odkopałem moją pierwszą piszczałkę Wiarusa Solarisa o dziwo  staruszek bo ma 15 lat działa jak nówka 😁😁 i ruszyć w teren z synem o czym jeszcze nie wie 😂😂😂 po starych ścieżkach sprawdzić czy czegoś nie pominąłem po polach które były przeorane wiele razy od ostatniego czesania sondą 😊 no i takie mam pytanie do starej gwardii a mości panowie bywają w terenie czasami przez te lata wierni pasji eksploracji oraz miłości do historii.Łooo ale mnie poniosło 😂😂😂 Zdrów

IMG20221019220241.jpg

Na razie to są przygotowania 😁 jeszcze nawet nie myślałem gdzie zacząć mam czas na to żeby wszystko poganiać. A tutaj gdzie mieszkam pola dobrych znajomych praktycznie wszystkie ponad 300 hektarów i pozwolenie od nich mam 😊 dla syna na początek taki mały poligon starczy na poznaniem piszczałki 😁 Wiem że się pozmieniało 😞 ale co zrobić trza się dostosować aczkolwiek nie chętnie bo to zamysł hobbystyczny wyskoczyć na godzinę dwie z synem odstresować się odpocząć od życia kiedy będzie chwila wolnego czasu raz w tygodniu jak się uda albo w miesiącu  😂😂 bardziej prawdopodobne. Muszę poczytać o tych pozwoleniach i warunkach uzyskania go 😊 Zdrów