Genius Napisano 24 Wrzesień 2022 Napisano 24 Wrzesień 2022 Maska bez czyszczenia na te chwilę i taka ma zostać,stąd trudności z sygnaturą-może ktoś wie jaki to typ,model i nazwa.Wiem,że słaba jakość zdjęcia ale tylko to mam,proszę odpisywać na e-mail lyck@op.pl . Zaznaczam,że maska nie należy do mnie.
DARKOFF Napisano 24 Wrzesień 2022 Napisano 24 Wrzesień 2022 Bez wyraźnych zdjęć (większych) na tym etapie to wróżenie z fusów ale na pewno do nurkowania i z zastosowaniem rurki o długości ok. 50 cm. Stara maska rodem z PRL-u. Pamiętam je dokładnie.
Sedco Express Napisano 24 Wrzesień 2022 Napisano 24 Wrzesień 2022 <https://www.google.com/search?q=Maska+do+nurkowania+PRL&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjE0eGv4q36AhWIxosKHc2BC4IQ_AUoAXoECAMQAw&biw=1600&bih=747&dpr=1#imgrc=uQmICbQ2eab9kM>
Pytanie
Genius
Maska bez czyszczenia na te chwilę i taka ma zostać,stąd trudności z sygnaturą-może ktoś wie jaki to typ,model i nazwa.Wiem,że słaba jakość zdjęcia ale tylko to mam,proszę odpisywać na e-mail lyck@op.pl .
Zaznaczam,że maska nie należy do mnie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.