kribmw Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Witam serdecznie moje pytanie co to za plecak.Sygnowany 1938 w środku drewniana ramka.Wygląda jak niemiecki sierściuch z tym że bez futra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 10 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Panowie jakieś przypuszczenia co do tego plecaka mi on podchodzi pod wzór pierwszowojenny ale ta data1938r.Proszę o wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tomasz70 Napisano 10 Wrzesień 2022 Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Niemiecki, SA, M1934. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 10 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Dzięki bardzo Tomasz70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kribmw
Witam serdecznie moje pytanie co to za plecak.Sygnowany 1938 w środku drewniana ramka.Wygląda jak niemiecki sierściuch z tym że bez futra.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi