Volter Napisano 18 Sierpień 2022 Napisano 18 Sierpień 2022 Witam... Oryginał czy kopia? Ps: niestety nie mam dokładniejszych zdjęć Pozdro Cytuj
Edmundo Napisano 18 Sierpień 2022 Napisano 18 Sierpień 2022 Ano dlatego że wygląda na nieco niechlujnie wykonany odlew. Ale niech wypowiedzą się specjaliści od "niemczyzny". Cytuj
Volter Napisano 18 Sierpień 2022 Autor Napisano 18 Sierpień 2022 Typo mi mówił że oryginał, ale Pan wydaję się być specjalistą, więc panu zaufam Cytuj
Edmundo Napisano 18 Sierpień 2022 Napisano 18 Sierpień 2022 A dziękuję za dobre słowo ale szkopuł w tym że specjalistą od odznak niemieckich nie jestem, ale co nieco wiem. Może ktoś jeszcze się wypowie, są na forum lepsi ode mnie w tymże temacie. Pozdro Cytuj
kazioW24 Napisano 18 Sierpień 2022 Napisano 18 Sierpień 2022 Tu nie trzeba być specjalistą ,wystarczy zerknąć na wiatrak i wszystko jasne, fake, o wronie już nie wspomnę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi