Volter Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 Witam Serdecznie. Znalazłem jakiś czas temu monety na strychu. Czy Mógłby mi ktoś powiedzieć czy są oryginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 To nie monety, tylko jakieś medale pamiątkowe. Jak dla mnie, to nie bardzo wyglądają na oryginalne. Ale jak ze strychu, a strych miał ze 100 lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volter Napisano 25 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2022 Jakiś rok temu kupiłem ten dom, A on zbyt stary nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 Wrzuć zdjęcia [pojedynczo] na Google-Grafika i sobie porównaj z podobnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo69 Napisano 26 Lipiec 2022 Share Napisano 26 Lipiec 2022 Tak jak kol.Balans pisze falsyfikaty medali pamiątkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 26 Lipiec 2022 Share Napisano 26 Lipiec 2022 Podobno oryginały można jeszcze trafić u Niemców na jarmarku w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi