Maczek1990 Napisano 23 Lipiec 2022 Napisano 23 Lipiec 2022 Witam Co to jest? Z góry dziękuję za pomoc;) Cytuj
0 kolczyk96 Napisano 27 Lipiec 2022 Napisano 27 Lipiec 2022 Witam! Wydaje mi się , że jest to blaszka zabezpieczająca jakiś element mechaniczny. Sworzeń lub coś podobnego. Taka sprężysta zawleczka. Jak ta na fotkach tylko o kształcie dostosowanym do zabezpieczanej części. Pozdrawiam! Marek. Cytuj
0 Kee Napisano 27 Lipiec 2022 Napisano 27 Lipiec 2022 (edytowane) A nie jest to przypadkiem element od lampy naftowej przez który wysuwał się płaski knot? Lub stopka pod knot? Edytowane 27 Lipiec 2022 przez Kee Cytuj
0 kolczyk96 Napisano 28 Lipiec 2022 Napisano 28 Lipiec 2022 Może być .Mam cztery lampy z płaskim knotem ale trzy z nich przy palniku są zawijane , profilowane przez blaszki mosiężne prawie w okrąg. Jedna , ( Austria ) ma wyjście proste , płaskie lejkowato podgięte do góry. Ale brak tych charakterystycznych wycięć. Ja się poddaję. Pozdrawiam! Marek. Cytuj
Pytanie
Maczek1990
Witam
Co to jest? Z góry dziękuję za pomoc;)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi