Maczek1990 Napisano 23 Lipiec 2022 Share Napisano 23 Lipiec 2022 Witam Co to jest? Z góry dziękuję za pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 27 Lipiec 2022 Share Napisano 27 Lipiec 2022 Witam! Wydaje mi się , że jest to blaszka zabezpieczająca jakiś element mechaniczny. Sworzeń lub coś podobnego. Taka sprężysta zawleczka. Jak ta na fotkach tylko o kształcie dostosowanym do zabezpieczanej części. Pozdrawiam! Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 27 Lipiec 2022 Share Napisano 27 Lipiec 2022 (edytowane) A nie jest to przypadkiem element od lampy naftowej przez który wysuwał się płaski knot? Lub stopka pod knot? Edytowane 27 Lipiec 2022 przez Kee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 28 Lipiec 2022 Share Napisano 28 Lipiec 2022 Może być .Mam cztery lampy z płaskim knotem ale trzy z nich przy palniku są zawijane , profilowane przez blaszki mosiężne prawie w okrąg. Jedna , ( Austria ) ma wyjście proste , płaskie lejkowato podgięte do góry. Ale brak tych charakterystycznych wycięć. Ja się poddaję. Pozdrawiam! Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Maczek1990
Witam
Co to jest? Z góry dziękuję za pomoc;)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi