reyer8 Napisano 7 Lipiec 2022 Share Napisano 7 Lipiec 2022 Witam .proszę o identyfikacje od czego ,ewentualnie kraj,epoka. długość około 45cm Planuje sprzedać ,(wyprzedaje cala moja kolekcje m.in.militaria)wiec może ktoś ma ochotę pomoc w identyfikacji bez wymądrzań i docinek. Z góry Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 7 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 7 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 _oderstellung_ Napisano 9 Lipiec 2022 Share Napisano 9 Lipiec 2022 mnie to wygląda na część od mikroskopu, epoka najpewniej PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 9 Lipiec 2022 Share Napisano 9 Lipiec 2022 Nie jest to część od mikroskopu, a luneta o zmiennym przybliżeniu. Krotność powiększenia zmieniało się przekręcając okulary w jarzmie rewolwerowym. Wykonanie wskazuje na końcówkę XIX/pocz XX wieku, na pewno nie PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 10 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2022 Dziękuję Bardzo. Nie moja dziedzina wiec milo ze ktoś napisał co to za "dziwoląg" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
reyer8
Witam .proszę o identyfikacje od czego ,ewentualnie kraj,epoka.
długość około 45cm
Planuje sprzedać ,(wyprzedaje cala moja kolekcje m.in.militaria)wiec może ktoś ma ochotę pomoc w identyfikacji bez wymądrzań i docinek.
Z góry Dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi