reyer8 Napisano 7 Lipiec 2022 Napisano 7 Lipiec 2022 Witam .proszę o identyfikacje od czego ,ewentualnie kraj,epoka. długość około 45cm Planuje sprzedać ,(wyprzedaje cala moja kolekcje m.in.militaria)wiec może ktoś ma ochotę pomoc w identyfikacji bez wymądrzań i docinek. Z góry Dziękuję Cytuj
0 _oderstellung_ Napisano 9 Lipiec 2022 Napisano 9 Lipiec 2022 mnie to wygląda na część od mikroskopu, epoka najpewniej PRL Cytuj
0 Erih Napisano 9 Lipiec 2022 Napisano 9 Lipiec 2022 Nie jest to część od mikroskopu, a luneta o zmiennym przybliżeniu. Krotność powiększenia zmieniało się przekręcając okulary w jarzmie rewolwerowym. Wykonanie wskazuje na końcówkę XIX/pocz XX wieku, na pewno nie PRL. Cytuj
0 reyer8 Napisano 10 Lipiec 2022 Autor Napisano 10 Lipiec 2022 Dziękuję Bardzo. Nie moja dziedzina wiec milo ze ktoś napisał co to za "dziwoląg" Pozdrawiam Cytuj
Pytanie
reyer8
Witam .proszę o identyfikacje od czego ,ewentualnie kraj,epoka.
długość około 45cm
Planuje sprzedać ,(wyprzedaje cala moja kolekcje m.in.militaria)wiec może ktoś ma ochotę pomoc w identyfikacji bez wymądrzań i docinek.
Z góry Dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi