reyer8 Napisano 18 Czerwiec 2022 Share Napisano 18 Czerwiec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1 bert.F Napisano 18 Czerwiec 2022 Share Napisano 18 Czerwiec 2022 Holandia M 1854 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1 Erih Napisano 18 Czerwiec 2022 Share Napisano 18 Czerwiec 2022 Tak swoją drogą, jak kolega planuje sprzedać, to proponowałbym postarać się o zdecydowanie lepsze zdjęcia. To bardzo dobrze robi cenie końcowej np na aukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 18 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2022 Witam.co to za bagnet.bagnet pójdzie na sprzedaż,chętni pomogą a zawistni nie musza nic pisać. pod jelcem chyba mała literka B, myślę ze to Bavaria.nr tez wyglądają na jakiś kraj związkowy ale mogę się mylić. Bardzo Dziękuję jeśli ktoś pomoże .nie chodzi żeby ustalać cenę po identyfikacji tylko żeby dobrze opisać a nie bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 18 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 18 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2022 niestety zdjęcie nabitych nr gdzie zginęło, jeśli potrzeba to jutro zrobię i dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 19 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2022 Bardzo Dziękuję za pomoc.a najlepsze ze ten bagnet kupiłem kiedyś od holendra. wiem ze zdjęcia powinny byc lepsze ,ale nie mam sprzętu i czasu,zbierałem klamoty prze wiele lat i teraz czas się pożegnać .zmieniły się w życiu priorytety. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
reyer8
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi