pawelszymanski Napisano 28 Marzec 2022 Share Napisano 28 Marzec 2022 (edytowane) Poproszę o identyfikację : 1 szwadron I.D. (nie wiem ) A.A. ( być może Aufklärungs Abteilung - wydział rozpoznania ?) 187 ( nie wiem ) Edytowane 28 Marzec 2022 przez pawelszymanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Edmundo Napisano 28 Marzec 2022 Share Napisano 28 Marzec 2022 1 schwadron Infanterie Division Aufklärungs Abteilung czyli 1 szwadron Oddziału Rozpoznawczego Dywizji Piechoty. Niemiecki Aufklärungs Abteilung czyli oddział rozpoznawczy w rozumieniu oddziałów bojowych był odpowiednikiem dywizjonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano 28 Marzec 2022 Share Napisano 28 Marzec 2022 227-numer ewidencyjny żołnierza 0-grupa krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawelszymanski Napisano 28 Marzec 2022 Autor Share Napisano 28 Marzec 2022 Dziękuję. A są jakieś archiwa on-line gdzie mogę znaleźć dane żołnierza nr 227 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
pawelszymanski
Poproszę o identyfikację :
1 szwadron I.D. (nie wiem ) A.A. ( być może Aufklärungs Abteilung - wydział rozpoznania ?) 187 ( nie wiem )
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi