Piotrek 340 Napisano 15 Luty 2022 Share Napisano 15 Luty 2022 Znalazłem zdjęcie pradziadka ubranego w taki mundur. Pomoże ktoś określić co to za mundur? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2022 Share Napisano 15 Luty 2022 Na pierwszym kierownik sekretariatu podreferendarz leśniczy sekretarz, kasjer, intendent zawiadowca kolejki http://www.dystynkcje.pl/MOS/SLes/1946/Pliki/stopnie-SLes-1946-3.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Piotrek 340 Napisano 15 Luty 2022 Autor Share Napisano 15 Luty 2022 Dziękuję bardzo za pomoc. Znalazłem jeszcze jedno zdjęcie tym razem prapradziadka. Czy mógłby ktoś pomóc zidentyfikować w jakiej armii służył i ewentualnie stopień? (wiem, że da się to rozróżnić to naramiennikach ale jestem w tej sprawie kompletnym laikem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Piotrek 340
Znalazłem zdjęcie pradziadka ubranego w taki mundur. Pomoże ktoś określić co to za mundur?
Z góry dziękuje za pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi