reyer8 Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 27 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2022 Witam od czego jest ta kabura kabura bedzie sprzedawana,wiec poprostu kto chce to pomoze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 28 Styczeń 2022 Share Napisano 28 Styczeń 2022 Witam! Sprzedajesz z zawartością? Bo Ładnie wypchana. Pozdrawiam! Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 28 Styczeń 2022 Share Napisano 28 Styczeń 2022 Chyba to rewolwerowa i chyba z 2 poł. XIX??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 28 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2022 kabura pusta i duza; dluga 26cm a szeroka o gory 13cm; tez mi wyglada na 2pol XIX wieku ale nie wiem od czego, chyba jakas brytyjska lub francja,chcial bym opsiac od czego temu co kupi,ale w tym temacie to niewiele wiem.znam kilka modeli i nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 28 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2022 wyglada na wypchana bo skora dosc twarda i tak zostala juz napompowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 reyer8 Napisano 28 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
reyer8
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi