duxripae Napisano 12 Grudzień 2021 Share Napisano 12 Grudzień 2021 Dzień Dobry, proszę o pomoc w identyfikacji. Podejrzewam klub sportowy, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji nt. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1 haczykman Napisano 12 Grudzień 2021 Share Napisano 12 Grudzień 2021 Witaj, Tak to jest pins klubu sportowego, jednak może być faktycznie ciężki w identyfikacji. Ja bym zastanawiał się nad powiązaniem z Opolskim Klubem Sportowym. Zarówno krój czcionki jak i niższe położenie litery K może wskazywać na OKS, a nie KOS. Poniżej historyczne herby-loga Klubu OKS Odra Opole, gdzie użyto tego typu napisu. Trzeba pamiętać, że często Kluby sportowe zrzeszały kilka dyscyplin i może ten znaczek był symbolem jednego z nich (np. jakiegoś sportu wodnego). Oczywiście to tylko domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 12 Grudzień 2021 Share Napisano 12 Grudzień 2021 szukaj w jacht klubach niemieckich,to logo jednego z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
duxripae
Dzień Dobry, proszę o pomoc w identyfikacji. Podejrzewam klub sportowy, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji nt. Dziękuję.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi