kapturek88 Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 Witam :) mam do was pytanie co to za pocisk , nie mam kompletnie wiedzy o tym :/ co to takiego ? i ile jest warte ? dziękuje za POMOC Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 ładnie dotoczyłeś atrapę głowicy pocisku , w sumie możesz postawić w kącie pokoju jako dobry docisk do papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 7 godzin temu, kapturek88 napisał: i ile jest warte ? 8 lat w zawiasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pilatti Napisano 10 Grudzień 2021 Share Napisano 10 Grudzień 2021 Nie abym był złośliwy, ale najłatwiej sobie zmierzyć ten "pocisk" i na podstawie tych wymiarów zapytać się Googla co to jest, myślę że zajmie Ci to ok. 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kapturek88
Witam :) mam do was pytanie co to za pocisk , nie mam kompletnie wiedzy o tym :/ co to takiego ? i ile jest warte ? dziękuje za POMOC
Pozdrawiam Tomek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi