Julekcezar Napisano 10 Październik 2021 Share Napisano 10 Październik 2021 Cześć, poszukuję informacji, ew zdjęć o użyciu ww. granatnika. Wyprodukowano ich 100000 sztuk, jednak z informacji które mam wynika, iż niewiele ich trafiło na front. I właśnie te mnie interesują. Słyszałem, że ponoć wychodziły na dolnym śląsku i pomorzu zachodnim, jednak nie wiem ile w tym prawdy. Ktoś ma jakieś potwierdzone info, że rzeczywiście tak było? A może ktoś ma ww. panzerfausta w kolekcji i podzieli się fotkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 10 Październik 2021 Share Napisano 10 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 11 Październik 2021 Autor Share Napisano 11 Październik 2021 Ale tutaj nie ma tego o co pytam. Jest tylko fotka szwaba ze 150, która krąży po googlu od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.