till123 Napisano 19 Sierpień 2021 Share Napisano 19 Sierpień 2021 Witam serdecznie, mam kłopot z identyfikacją bagnetu. Proszę o pomoc w odgadnięciu roku/modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Sierpień 2021 Share Napisano 19 Sierpień 2021 I nie odgadniesz, bo to nie jest bagnet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
till123 Napisano 19 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2021 Też o tym pomyślałem, zdecydowanie za krótki oraz brak mocowania. W takim razie cóż to za klinga może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Sierpień 2021 Share Napisano 19 Sierpień 2021 Kordzik HJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
till123 Napisano 19 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2021 Zgadza sie, dziekuje :) Juz niedlugo dowiem sie jaki numer/oznaczenia kryja sie pod rdza. Puki co pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 20 Sierpień 2021 Share Napisano 20 Sierpień 2021 11 godzin temu, till123 napisał: Puki co pozdrawiam! pÓki co zajrzyj do słownika :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
till123
Witam serdecznie, mam kłopot z identyfikacją bagnetu. Proszę o pomoc w odgadnięciu roku/modelu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.